24 January, 2010

September 11 satu pementasan

Pada tahun 1946. President Truman meluluskan “Project Paperclip” untuk membawa saintis-saintis Nazi Hitler yang terbilang ke AS. Seramai lebih kurang 700 orang “Mind Scientist” telah digerakkan untuk mengujikaji teknik menawan minda.

Menawan minda adalah strategi “Psychological Warfare Weapon” atau senjata Hitler untuk menawan planet ini.

Mempelajari straegi Nazi, saintis AS telah membangunkan sendiri aplikasi ini dengan menamakan projek MK-ULTRA.

MK-ULTRA adalah siri program CIA di dalam ujian “Brainwashing” untuk menawan minda dengan mengunakan dadah, kejutan elektrik, kejutan insulin dan lain-lain.

Maka itu adalah tidak mustahil selepas setiap satu peperangan yang pasti akan muncul dadah-dadah baru.

Program-program ini begitu terancang dan “sophisticated” dengan peruntukan yang banyak di dalam proses Americanization planet ini.

Hasilnya proses Americanization oleh CIA dalam negara ini juga berjalan lancar. Apabila Che Det membangkitkan kembali kejadian tragedy September 11 adalah satu pementasan yang rapi terdapat goblok-goblok Yahudi dan Amerika melenting menentang kenyataan Che Det.

Pengarah Merdeka Center Ibrahim Suffian membidas Che Det kerana kenyataan tersebut tidak membantu di dalam menaikan imej Negara dan ketegangan agama yang sedang bergolak di dalam Negara sekarang.

“Dr Mahathir harus boleh membezakan di antara cerita fiksion Hollywood, Avatar dan reality kejadian 9 tahun dahulu” kata Ibrahim.

Apabila melihat video dan fakta-fakta konkrit yang didedahkan dalam video tersebut ternyata Che Det mempunyai alasan yang kukuh untuk menyatakan tragedy September 11adalah satu pementasan yang halus, bijak dan penuh muslihat.

“Wars are not won on a battlefield but they won in the mind of the people” Mark Phillips, Intelligence Insider – former CIA Operative.

3 comments:

 1. Merbok Times,
  Interesting! Allow me to extract ur articles to post in my blog - www.mummyrokiah.blogspot.com
  Tq.
  MR

  ReplyDelete
 2. Kita tidak akan aman selagi ada hantu raya-hantu raya sebegini.
  Dalam Al Quran ada segalanya. Cuma kita tidak baca sedalam-dalamnya Al Quran. Kita sibuk dengan politik sempit bercakaran sesama sendiri.

  ReplyDelete
 3. MT,

  Sebagai seorang bekas soldadu professional dalam Regimen Askar Melayu saya dan rakan rakan dilatih bukan saja taktik dan strategi berperang tetapi kami juga dilatih untuk mengendali bahan letupan ,bom ,periuk api, jerangkap samar dan cara cara untuk meletub serta menumbang sesebuah bagunan,jambatan,landasan kapal terbang dan banyak lagi.

  Apa yang ditulis oleh Tun Dr Mahathir ada kebenarannya kerana sebuah pesawat tidak berupaya meranapkan sebual bagunan dengan begitu sistematik,licin dan teratur.

  Seseorang pakar bom atau demolition expert tahu membeza antara bagunan yang dirempuh oleh pesawat atau dengan meletupkan melalui kaedah engineeringing calculation dengan menggunakan bahan letupan high explosive.Cara bagunan itu runtuh amat berbeza sekali.

  Saya penuh yakin ianya telah dirancang dengan begitu teliti oleh pakar pakar letupan dan bukan hanya dirempuh oleh pesawat sahaja.Rempuhan oleh pesawat hanya sebagai decoy atau deception saja.

  ReplyDelete

(Komen menggunakan pengenalan anonymous TIDAK AKAN DILAYAN. Sila gunakan nama sebenar atau nama samaran. Jikalau menggunakan anonymous, sila nyatakan nama di penghujung komen. Ulasan yang mengandungi unsur fitnah, hasutan, perkauman dan bahasa kesat tidak akan disiarkan. Ulasan yang terkeluar daripada tajuk tidak akan diberi keutamaan.