25 October, 2012

SANDIWARA LAGI

PAS telah berhimpun secara aman di hadapan Wisma MCA, Jalan Ampang bagi membantah Presiden MCA Datuk Seri Dr Chua Soi Lek yang konon menghina agama Islam. 

Himpunan tersebut adalah anjuran Dewan Pemuda PAS Malaysia dan Dewan Ulamak PAS Pusat. Mereka membawa sepanduk dan poster mengecam tindakan pemimpin MCA itu yang didakwa tidak tahu menjaga sensitiviti umat Islam.

Kenyataan Soi Lek diputar-belitkan tetapi kenyataan Karpal Singh secara terang-terangan dan cukup jelas menentang Islam itu mereka butakan mata dan tulikan telinga mereka. Demi menutup dan memelihara kesucian Karpal Singh mereka mengalih pandangan dan membohongi diri mereka sendiri.

PAS banyak main sandiwara. Mengapa mereka tidak mengangkat sepanduk dan poster mengecam Karpal Singh di hadapan pejabar DAP? Ini lah caranya PAS membela Karpal Singh kerana mengharapkan undi kaum Cina DAP.

Aksi mereka seperti di atas ibarat pentas sandiwara tanpa bersandarkan prinsip parti mereka sendiri.

KUMAN SEBERANG LAUT NAMPAK, GAJAH DI DEPAN MATA TIDAK KELIHATAN.

5 comments:

 1. Depa cukup takut pada benggali Singh Seko tuu..!!

  ReplyDelete
 2. Inilah yang dikatakan HIPPOKRATE BESAR! Bigest liar!

  ReplyDelete
 3. inilah perangai orang munafik yang lebih dulu dihumban ke neraka dari orang kafir. bila mca cakap mereka kutuk. bila karpal sing cakap mereka diam. munafik akhir zaman.

  ReplyDelete
 4. depa ni majoritinya rabun dekat bro... macam badak.

  ReplyDelete
 5. depa menuju menjadi abu lahabbbb.....
  maka neraka lah pilihan org2 mcm ni....
  maka cari pasal lah dgn ALLAH, untuk memasuki neraka ALLAH.....

  ReplyDelete

(Komen menggunakan pengenalan anonymous TIDAK AKAN DILAYAN. Sila gunakan nama sebenar atau nama samaran. Jikalau menggunakan anonymous, sila nyatakan nama di penghujung komen. Ulasan yang mengandungi unsur fitnah, hasutan, perkauman dan bahasa kesat tidak akan disiarkan. Ulasan yang terkeluar daripada tajuk tidak akan diberi keutamaan.